Hvad er Graph?

Graph er et program til tegning af grafer for matematiske funktioner i et koordinatsystem. Programmet er opbygget som et standard Windows-program med menuer og dialogbokse. Det understøtter tegning af normale funktioner, parameterfunktioner og polærfunktioner. Desuden kan der indsættes tangenter, laves evalueringer af punkter på de indsatte funktioner, indsættes skraveringer, laves serier af punkter og meget mere. For yderligere information om anvendelse af programmet se Brug af Graph.

Graph er fri software, og du må distribuere det og/eller ændre det under betingelserne angivet i GNU General Public License. Nyeste version og programmets kildekode kan hentes på http://www.padowan.dk.

Graph er testet under Windows 2000, Windows XP, Windows Vista og Windows 7, men der kan stadig være nogle fejl tilbage. Hvis du har brug for hjælp til at bruge Graph eller har forslag til forbedringer, bedes du benytte dig af Graph support forum.

Skriv venligst følgende, når du sender en fejlrapport:

  • Hvilken version anvender du? Dette er vist i dialogboksen HjælpOm Graph.... Du bør undersøge, om du anvender den nyeste version, da fejlen ellers måske allerede kan være rettet.

  • Forklar hvad der sker, og hvad du havde forventet.

  • Forklar udførligt, hvordan jeg kan genskabe fejlen. Hvis jeg ikke kan se det, du kan se, er det meget svært for mig at løse problemet.