Brug af Graph

Når programmet startes, ses hovedvinduet som vist nedenfor. I dette vindue vises til højre et koordinatsystem, hvor der kan indsættes grafer. Forskellige dialogbokse kan fremkaldes enten ved hjælp af menupunkter eller ved hjælp af knapperne i værktøjslinjen. Herfra er det muligt at indsætte, redigere, slette funktioner osv. Beskrivelse af de forskellige menupunkter.

Værktøjslinjen kan tilpasses ved at højreklikke på den og vælge Tilpas værktøjslinje... i munderenuen. Herefter tilpasses værktøjslinjen ved at trække knapper til og fra linjen. Statuslinjen i bunden af vinduet viser information til venstre og koordinaterne ved cursorens placering til højre.

Du kan tilføje nye elementer til koordinatsystemet i menuen Funktion. F.eks. benyttes menupunktet FunktionIndsæt funktion... funktion til at indsætte en ny funktion.

funktionsliste til venstre viser en liste over de indsatte funktioner, tangenter, punktserier, skraveringer og relationer. Hvis du ønsker at manipulere med en funktion eller tangent, markeres den, og menuen Funktion bruges. Du kan også højreklikke på en funktion eller tangent for at få en undermenu med tilgængelige kommandoer. Desuden kan et emne redigeres ved at dobbeltklikke på det.

Menuen Beregn indeholder kommandoer til at foretge beregninger på funktioner, f.eks. evaluering i bestemte koordinater eller givne intervaller.